Monte Carlo ― Gesztenye-pezsgő szín

Már 2 990 000 forinttól

Ez lesz önnek a legjobb választás

Egy jól felszerelt, családi jakuzzit keres? Akkor hadd mutassam be Önnek a Monte Carlo jakuzzit. Felszereltsége igen magas, teljesítménye átlagon felüli.

Egy jól felszerelt, de a családi jakuzzinál kisebbet keres?

Megbízható. Innovatív. Kiegyensúlyozott

Cégünk 2008 óta foglalkozik masszázsmedencékkel, országszinten több száz elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mellett. Fő profilunk a 3, 5 illetve 6 személyes jakuzzik forgalmazása, de vállalatunk jakuzzi átszállítást, szervízelést, illetve alkatrész beszerzést is vállal.

Szeretném Önnek bemutatni a cégünk által forgalmazott, új, raktárban tárolt, az egyik legsikeresebb, piacon ár-érték arányban, felszereltségben, valamint a kialakításában is verhetetlen,
6 személyes Whirlpool Monte Carlo Eco2-Smart kül- és beltéri jakuzzit, gesztenye külső – pezsgő belső színben az alábbi leírásban:

Ez a masszázsmedence az, ami felveszi a versenyt a többi, piacon lévő 6 személyes jakuzzival, egyrészt mert ritka az olyan kialakítású jakuzzi, amelyben 2 fekvő, és 4 ülőhely van, másrészt pedig felszereltségében, tudásában is kimagasló, az áráról már nem is beszélve. 🙂

Ez a termék azért kimagasló a piacon, mivel tartalmaz minden modern-kori elvárásnak megfelelő vízkezelési technológiát, cégünk által forgalmazott, az országban egyedülállóként beépíthető vízlágyító rendszert, mely a víz pH értékét vegyszerek nélkül is kezeli, időjárás álló burkolatot, üvegszálas talpazatot a sérülésmentes elhelyezés végett, 25 fajta LED világítást, automata szűrőrendszert, megvilágított vízesést, csúcs kategóriás Balboa vezérlőrendszert, pezsgőhűtőt, okostelefon kompatibilitást, hogy a világ bármely pontjáról irányíthassa medencéjét, de ezentúl még sok-sok izgalmat rejt magában..

Maximális kényelem és masszázs hatás, amit a 99 darab nemesacél fúvóka, a 3 darab 3LE
masszázsmotor, az irányváltók, valamint az integrált dúsítók biztosítanak a benne ülők számára.
A fúvókák külön-külön szabályozhatóak, elzárhatóak, masszázs irányuk állítható, sőt a fúvókák cserélhetőek, illetve nyithatóak és zárhatóak is.

Mielőtt dönt, kérem hasonlítsa össze a felszereltséget, a masszázsmotorok számát, a fúvókák számát, az extrákat, valamint azt, hogy milyen vízkezelési technológiát tartalmaznak a meghirdetett jakuzzik, mert ez nagyban befolyásolja azt, hogy az adott jakuzzi vizét mennyire kell vegyszerrel kezelni.

Sok gyártó-forgalmazó sajnos azt nem közli a leendő vásárlókkal, hogy az 5 személyes jakuzzikban
(melyek űrtartalma 800-1200L) – abban az esetben, amikor 4-5 felnőtt ül bele egyszerre, annyira megnövekszik a víz szintje, hogy a jakuzziban lévő túlfolyó nem tudja elvezetni a megemelkedett vízszintet, aminek a következménye az lesz, hogy a jakuzziból kicsordul a víz. Ezt mindenképp vegye figyelembe, mielőtt választana.
A 6 személyes 1600L annyival öblösebb és nagyobb, hogy akár 6 felnőtt is beleülhet gond nélkül.

A jakuzzi szélessége 228 cm, hosszúsága 228 cm, magassága 92 cm.

Cégünk rendelkezik egy speciális, erre a célra épített utánfutóval, ami helyszíntől függően lényegesen könnyebbé teszi a jakuzzi bevitelét, földre rakását ezért az esetek 60-80%-ban nincs szükség plusz 6-8 emberre.

Vállalatunk akár jövő heti szállítást, azonnali helyszíni beüzemelést, illetve szaktanácsadást is vállal, amennyiben minket választ. További információért, termékspecifikációért, kialakítási segítségért, áramkiállási segítségért, szállítási segítségért, vagy bármilyen termékkel kapcsolatos információért keressen minket bizalommal.
*A medencéhez tartozó kiegészítők közül a termotető, a vízlágyító berendezés, a termotetőt mozgató lift, a lépcső opcióként kérhető, a vételár nem tartalmazza ezeket*
*Az ár nem tartalmazza a kiszállítást, illetve a beüzemelést, az csak a masszázsmedencére vonatkozik*

A Monte Carlo pezsgőfürdő paraméterei

Férőhelyek

2 fekvő 4 ülő

Méret

228 x 228 x 92 cm

Űrtartalom

1600 liter

Fúvóka

96 db nemesacél

Levegőfúvóka

10 db

Masszázsmotorok

3 db

Masszázsmotor teljesítmény

3LE / 1 db

Keringető szivattyú

200W

Színterápia

25 típus

Vízesés

Pohártartó

Van

Okoseszköztartó

Van

Pezsgőhűtő

Van

UV-C lámpa

Van

Ózonátor

Van

Wi-Fi

Van

Áramigény

1x32A / 3x16A

Medence anyag

Aristech Acryl GFK bevonat

Medencefenék

Zárt üvegszálas

Burkolat anyag

Időjárásálló WPC

Vezérlés

Balboa

Helyigény Tetőmozgató lift és lépcső nélkül

5.3 m2

Kapcsolódó termékek

Plusz szolgáltatások, tartozékok

Miben tudunk segíteni még?

Pezsgőfürdő tartozékok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletek

Jakuzzi javítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletek

Jakuzzi átszállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletek

Írjon nekünk, hívjon minket!

Melyik akciós pezsgőfürdő nyerte el a tetszését? Jelezze nekünk, és mi már intézzük is, hogy pár napon belül a kedvezményes áron vásárolt prémium ECOSPA jakuzziban lazíthasson.

Hívjon minket: 06 30 99 300 99!

Ezt az űrlapot és oldalt a reCAPTCHA védi és a Google Adatkezelése, valamint Általános Szerződési Feltétele vonatkozik rá.